Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6972440209

Η Μουσική κάλυψη γάμου είναι η ειδικότητα μας…

Πριν το γάμο…

Μουσική κάλυψη γάμουΠοτέ ένας γάμος δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλο και ξέρουμε ότι η δεξίωση του γάμου διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες εκδηλώσεις για αυτό και εμείς μπορούμε να προσαρμοστούμε σε κάθε σας επιθυμία για την γαμήλια  δεξίωσή σας με πλήρη παραμετροποίηση και ξεχωριστές συμβουλές για τη μουσική.

Προτείνουμε λίστα μουσικής για κάθε στιγμή της δεξίωσης όπως επίσης δεχόμαστε και τη δική σας, ετσι ώστε το αποτέλεσμα να ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Πραγματοποιούμε μαζί ραντεβού, πολύ πριν το γάμο σας, για να συλλάβουμε την ιδέα και το στυλ που επιθυμείτε και να σας προτείνουμε ανάλογες μουσικές λύσεις για το γάμο που φαντάζεστε.

Συζητάμε και καταλήγουμε στον ιδανικό ηχητικό εξοπλισμό για τις ανάγκες της δεξίωσής σας, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τον αριθμό των καλεσμένων, τις ιδιαιτερότητες της αίθουσας και το ύφος που επιθυμείτε να έχει ο γάμος σας.Κάνουμε επίσης επίσκεψη στον χώρο της εκδήλωσης για να μελετήσουμε τις απαιτήσεις του σε ήχο και φωτισμό. Συζητάμε επίσης τις προτάσεις και επιλογές φωτισμού με γνώμονα την υψηλη αισθητική το καλόγουστο και σικ, ώστε ο γάμος να γίνει ένα αυθεντικό κεφάτο πάρτυ.

Θα μας πείτε ποια τραγούδια έχετε επιλέξει για την είσοδό σας, για την τούρτα, τον πρώτο σας χορό και την ανθοδέσμη κι αν δεν έχετε αποφασίσει, θα τα επιλέξουμε μαζί από τη μεγάλη λίστα επιλογών που έχουμε για την κάθε περίσταση. Επιλογές φρέσκες αλλά και δοκιμασμένες για κάθε γούστο και μουσικό στυλ.

Αν χρειαστεί, θα επαναλάβουμε το ραντεβού έως ότου όλες οι λεπτομέρειες τακτοποιηθούν.

 

Τη βραδιά του γάμου…

Είμαστε στο χώρο δεξίωσης πολύ νωρίτερα, με στημένα μηχανήματα,χωρίς κανένα άγχος. Την ώρα που ξεκινάει το μυστήριο στην εκκλησία, έχουμε ήδη μουσική να ακούγεται στο χώρο. Το στήσιμο των μηχανημάτων  και η παρουσίασή μας είναι πάντα πανέμορφα και τακτικά, χωρίς να φαίνονται καλώδια… Ακολουθούμε αυστηρά το μουσικό πρόγραμμα που έχουμε συζητήσει στο ραντεβού, παρακολουθώντας όμως αδιάκοπα την πίστα, η οποία είναι και ο καθοριστικότερος παράγοντας των μουσικών επιλογών μας. Την ένταση της μουσικής την ορίζετε εσείς, εκτός αν ο χώρος της δεξίωσης αντιμετωπίζει προβλήματα μετά από κάποια ώρα . Θα είμαστε μαζί σας μεχρι την αποχώρηση και του τελευταίου καλεσμένου σας, χωρίς κανέναν απολύτως χρονικό περιορισμό. Θα υπάρχει back up εξοπλισμός για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο τεχνικού προβλήματος

 Μουσική κάλυψη γάμου

Καταλήγοντας…

Η επιλογή του DJ στο γάμο σας, είναι ένας από τους παράγοντες που θα  καθορίσει την επιτυχία της δεξίωσής σας. Θα διαπιστώσετε ότι μια τέλεια γαμήλια δεξίωση θα μείνει στο μυαλό των καλεσμένων σας για πολλά χρόνια και ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι θα σχολιάζουν πόσο καλή ήταν η μουσική στο γάμο σας και πόσο καλά τους έκανε να περάσουν ο DJ.

Η δεξίωση αυτή είναι η πρώτη μέρα μιας νέας ζωής γεμάτης με ευχάριστες αναμνήσεις που θα μοιραστείτε με τον άνθρωπό σας.

Αποτελεί μέγιστη τιμή για εμάς, να συμβάλουμε στην επίτευξη αυτής της μαγευτικής έναρξης. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι απλά να πείτε το Ναι!

fb g+

Μουσική κάλυψη γάμου