Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6972440209

Τα party είναι η ειδικότητά μας!

Ηχητική – Μουσική κάλυψη party με άψογο ήχο και μουσικές επιλογές της αρεσκείας σας!!!

Μουσική κάλυψη partyΘα ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε μουσική σας επιλογή καθώς μπορούμε να καλύψουμε όλο το φάσμα των μουσικών ακουσμάτων!!! Είμαστε εδώ για να κάνουμε εσάς και τους καλεσμένους σας να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε κάποιο μεγάλο club, με εντυπωσιακό φωτισμό και συγκλονιστικό ήχο, να ακούσετε όλες τις αγαπημένες σας επιτυχίες (από κάθε μουσικό είδος και κάθε δεκαετία) δεμένες και μιξάρισμένες σε ενα ξέφρενο και άριστο χορευτικό non-stop πρόγραμμα.

Πλαισιώστε επίσης το party σας με τον κατάλληλο φωτισμό και εφέ.

Εσείς δώστε μας την ιδέα και εμείς θα την πραγματοποιήσουμε! 80s Party, 90s Party, Mainstream Party, Greek Music Party,  Beach Party, Αποκριάτικο Πάρτυ…

Οι καλεσμένοι σας θα διασκεδάσουν και θα χορέψουν μέχρι το πρωί.

Μουσική κάλυψη party σε όλο το φάσμα της μουσικής

Θα ακούσετε, όλες τις αγαπημένες σας μουσικές και χορευτικές επιτυχίες, ανάλογα με το ύφος και στύλ που θα επιλέξτε. (DISCO – 80’s – 90’s – MAMBO – LATIN – ROCK N ROLL – ROCK – POP & DANCE – RNB & HIP HOP και βέβαια όλες τις ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ). Το πάρτυ σας θα μείνει αξέχαστο και δε θα αποτελεί «μια εκδήλωση όπου πρέπει να παραστούμε».
Κανείς δεν θα φύγει από το πάρτυ στις 12.30 επειδή έχει «κάπου αλλού να πάει».
Μουσική κάλυψη partyΔεν θα χρειαστεί να ρισκάρετε την ακεραιότητα του δικού σας ηχοσυστήματος που, όσο καλό κι ακριβό να είναι, δεν είναι επαγγελματικό, ειδικό δηλαδή να αντέχει σε υψηλές εντάσεις για πολλή ώρα ούτε θα περιοριστείτε στο φτωχό ήχο από τα ηχεία του υπολογιστή σας. Αντίθετα θα απολαύσετε το πρόγραμμα του Dj, με πεντακάθαρο, δυνατό ήχο από τον “state of the art” επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμό μας και θα έχετε αυθεντική ατμόσφαιρα πάρτυ από εκπληκτικά φωτορυθμικά.

Για ιδιώτες και επαγγελματίες!

BeachParty

Μουσική κάλυψη party

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για party στην παραλία! Mαζέψτε τους φίλους σας βρείτε την κατάλληλη παραλία, (Συμβουλή: μακριά απο κατοικημένη περιοχή)

Tα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς:
Ότι χρειάζεστε για ενα τέλειο beach party

– Γεννήτριες ρεύματος
– Ηχητικό εξοπλισμό
– Φωτισμός παραλίας
– Πίστα χορού

Θα φροντίσουμε να διασκεδάσετε μέχρι να ξημερώσει παίζοντας για εσάς τα καλύτερα καλοκαιρινά τραγούδια όλων των δεκαετιών!
Beach party που θα θυμάστε για πολύ καιρό!!!

Μουσική κάλυψη party